Home » Noticies » Noticia actual

10/02/2006

Carteria de correus de Manresa

Aquest últims dies hem estat parlant amb el cap de carteria de correus de Manresa sobre el servei que estant duent a terme en el polígon, sobretot de les deficiències que ens han transmès alguns empresaris.

Hem de dir que hi ha predisposició per millorar, però alhora també ens han demanat la nostra col•laboració, bàsicament en un sentit, que és que les cartes vagin ben adreçades, es a dir, amb els noms i les adreces correctes.

Revisant la carteria de Bufavent, encara hi ha moltes cartes que van adreçades amb número de parcel•la, i no el número de carrer, que seria el que és correcte.

Per aquest motiu, l’associació s’ha compromès a transmetre a totes les empreses que definitivament comuniquin a clients, proveïdors i a tothom que els hi pugui trametre correspondència, el número de carrer de la seva empresa. En cas que algú encara no coneixes el número que li pertoca només cal que es posi en contacte amb l’associació que l’hi donarem a conèixer.

Exemple: 

Abans
L’associació d’empresaris de Bufavent,
C/Josep Comas i Solà parcel•la 129

Avui 
Associació d’empresaris de Bufavent
C/Josep Comas i Solà, número 27 baixos

Es molt important que duem a terme aquesta tasca i endrecem aquesta situació entre tots, perquè no només facilitarà la tasca al servei de correus, sinó que hi guanyarem amb molt altres sentits.

Aprofitem aquesta ocasió per reiterar la nostra col.laboració per qualsevol dubte o aclariment. Estem a la vostra disposició cada tarda de 4 a 7, al telèfon 93.877.41.56, o per correu electrònic a bufalvent@bufalvent.cat.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55