Home » Noticies » Noticia actual

19/12/2007

RECOMANACIONS DE SEGURETAT

Ref. 20-2007

Senyors,

Com cada any en aquestes dates, els volem recordar la importància de la prevenció davant els robatoris a les empreses. Us recordem que hi ha uns dies molt significatius que el polígon queda totalment desert i la vulnerabilitat és la més alta de tot l’any.   

Conscients de la problemàtica que això suposa l’Associació ha previst una augment significatiu de la presència de la vigilància i en col·laboració amb els mossos d’esquadra, s’han acordat algunes mesures preventives que a continuació els hi designem. 

  • Comprovin els seus sistemes d’alarmes. ( facin disparar les alarmes i certifiquin que funcionen)
  • No deixin diners a les caixes de Seguretat de les empreses.
  • Tinguin còpies de seguretat actualitzades del sistema informàtic A CASA
  • Comprovin els tancaments de portes i finestres de tota la nau, incloses les tanques que donen al carrer.
  • No deixin material als patis de les naus que serveixin per apilar-los i enfilar-se, com palès de fusta o escales, ni tampoc eines que les puguin utilitzar per forçar els accessos.
  • Si tenen llums als patis exteriors, deixin-los encesos.
  • No posin rètols a les portes ni deixin missatges als contestadors dels dies que l’empresa romandrà tancada.
  • Preguin totes les mesures que creguin oportunes, per prevenir el robatori. 

A banda d’aquestes recomanacions a patir de demà poden consultar a la web de l’Associació www.bufalvent.cat a l’apartat de Serveis i dins de Seguretat, un enllaç que diu “Recomanacions, Seguretat, Empreses, Mossos d’Esquadra i Policia Local”, on trobaran tota mena de recomanacions preventives, que ens han preparat aquest cossos de Seguretat per Bufalvent.            

Aprofitem aquesta nota informativa per comunicar-vos que a partir de primers de l’any 2008 els diumenges de 2/4 de 8 i fins les 10 del mati, L’equip de la Creu Roja, de resposta immediata en emergències recerca i rastreig amb gossos, entrenarà a Bufalvent situacions simulades.   

Esperem que tinguin en compte aquestes recomanacions. Per qualsevol aclariment, es poden posar en contacte amb nosaltres al 93.877.41.56 o bé a traves del correu electrònic seguretat@bufalvent.cat

Salutacions

La Junta Directiva de l’Associaciód’Empresaris de Bufavent

Manresa a 19 de Desembre del 2007

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55