Home » Noticies » Noticia actual

18/07/2008

Senyors, 

Com ja sabeu, el passat dimecres dia 9 de Juliol es varen celebrar al local de l’Associació les assemblees ordinària de socis i extraordinària pel projecte de construcció de l’Escola Bressol de Bufalvent. 

Amb la present us comuniquem que la votació va ser unànime a favor del projecte de construcció, amb una representació molt significativa de les empreses de l’Associació. 

Durant aquest dies deveu haver rebut la memòria d’activitats que varem lliurar el dia de l’Assemblea, en aquesta hi ha una explicació sobre el projecte de l’escola i en la web www.bufalvent.cat apartat “projectes”, “projecte escola bressol” hi trobareu la presentació que es va dur a terme en l’acte assembleari.  

En aquestes informacions, entre altres,  hi ha el sistema de repartiment de quotes que s’utilitzarà per assumir el cost.  Aquestes són en base a dos paràmetres: el nº de treballadors de cada empresa i la seva superfície edificada (en m2). 

És per aquest motiu que en breu es realitzarà una presa de dades entre les empreses per actualitzar aquests paràmetres i poder procedir al repartiment del cost.  

La Junta Directiva de Bufalvent

Manresa a 18 de Juliol del 2008 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55