Home » Noticies » Noticia actual

03/10/2008

NOM ESCOLA BRESSOL

 

Resultats de la votació pel nom de l’escola bressol.

             Després de fer el recompte de vots rebuts a l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, us comuniquem que els 5 noms més votats són:

  • Bufalvins: 14 vots     
  • Bufalvent: 15 vots       
  • Nins Bufalvent: 20 vots      
  • Bufalnen: 21 vots       
  • Bressolvent: 28 vots 

 Per tant, l’escola rebrà el nom:

 Llar d’Infants Bressolvent”. 

La documentació referent al recompte de vots està a disposició de tots els associats al local de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent.

 
	
Loteria de Nadal 2008 per la construcció de l’Escola Bressol

També aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que l’Associació d’Empresaris ja disposa dels talonaris de loteria anual per al sorteig de Nadal.  

Hem fet talonaris de 25 números, cada número val 5€, però en realitat se’n juguen 4€, 1€ és per l’escola Bressol. El número que es juga és el 82.296.  

Es tracta de fer-la arribar a tothom de Bufalvent i vendre’n el màxim possible, cal sobretot que arribi a tots el treballadors, col·laboradors, clients i proveïdors. 

Aquest any el repartiment serà diferent, en principi us farem arribar la mateixa quantitat de números que us vareu quedar l’any passat i quan els portem a l’empresa els cobrarem. 

En breu us trucarem per quedar i fer-vos arribar els talonaris, l’odre de les trucades serà alfabètic, en cas que alguna empresa vulgui rebre amb anterioritat els números que es posi en contacte amb nosaltres. 

Ens poden respondre per fax al 93.877.41.55 i correu electrònic a bufalvent@bufalvent.cat.  

Gràcies per la vostra col·laboració

Manresa 3 d’octubre del 2008 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55