Home » Noticies » Noticia actual

07/11/2008

EN EL 2009, BUFALVENT TINDRA FIBRA OPTICA

La Generalitat de Catalunya, ha triat Bufalvent per tirar endavant un projecte de millora en la xarxa de telecomunicacions, instal·lant Fibra Òptica, dins del pla Catalunya connecta. 

Bufalvent serà el primer polígon industrial de Catalunya que gaudirà de xarxa de Fibra Òptica i que donarà servei a totes les empreses. 

A banda de la Generalitat, aquest projecte està participat per, Al-Pi Telecomunicacions, France Telecom R&D Spain, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, l’Ajuntament de Manresa, i2CAT, UPC i CATIC. 

En aquests moments en que les telecomunicacions són tant importants en el món global, aquesta inversió dona un valor afegit importantissim al polígon, a les empreses i a la ciutat.            

Aquest projecte es desenvoluparà en varies fases. Les que estant previstes en aquest moment són:   

 En primer lloc els participants en el projecte tenen previst un acte públic (que intentarem es celebri al local de l’Associació d’Empresaris), on explicaran els avantatges per les empreses de la Fibra Òptica i les tecnologies utilitzades.             

 A continuació, l’empresa que executa el desplegament, que és Al-Pi Telecomunicacions, durà a terme un estudi de mercat per conèixer en profunditat les necessitats de les empreses.  

  • Probablement en breu tinguem un calendari més concret que us farem arribar. 
  • Pel que fa a les canalitzacions, us recordem que gairebé tot el polígon ja està canalitzat, tret d’alguns trams que s’hauran de fer, això suposarà obrir rases i passar els tubs. Això pot comportar alguna molèstia a les empreses que intentarem minimitzar al màxim. 

Celebrem doncs aquesta inversió per Bufalvent que ens donarà un prestigi i un tret diferencial amb la resta de polígons de Catalunya. 

Cordialment, 

Manresa a 7 de Novembre del 2008

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55