Home » Noticies » Noticia actual

21/03/2009

INFORMACIONS VARIES

NOVA WEB PER A BUFALVENT 

Tal i com varem informar amb anterioritat, gràcies al conveni amb la Diputació de Barcelona del 2008, l’Associació d’Empresaris ha actualitzat i millorat la web del polígon. Ja podeu consultar-la, està penjada a internet amb el mateix domini: www.bufalvent.cat.

Entre altres canvis podreu trobar tots el continguts actualitzats, el plànol del polígon amb les ocupacions reals, informació sobre l’escola Bressolvent, els apartats de lloguer i venda de naus, formularis per donar-se d’alta directament des de la web, les noticies de l’Associació, els nous horaris del transports públic, el telèfon per avisos al servei de seguretat fora dels horaris d’oficina, els formularis per sol·licitar la ocupació de les aules de l’Associació, etc..

Us recomanem que hi feu una ullada i si teniu algun suggeriment de millora us poseu en contacte amb nosaltres.

Aprofitem per recordar-vos que, amb les dades de la vostra empresa, podeu adjuntar una imatge que hi faci referència tal com un logotip, una foto de la nau, etc. 

AUGMENT QUOTES DE SOCIS I VIGILANCIA 

El passat dimecres dia 11 de març , en la reunió de la Junta Directiva de l’Associació es va decidir unànimement NO aplicar l’augment de l’IPC d’enguany a cap de les quotes de l’Associació. Això comportarà pel que fa a la gestió de l’Associació ajustar en la despesa general optimitzant els mitjans dels que disposem. Pel que fa al servei de  seguretat estem negociant amb l’empresa que realitza el servei, per tal de tenir la cobertura planificada per aquest any 2009, sense aplicar augments en el preu hora. 

ADEQUACIÓ DE LES PARADES DE BUS, I ACTUALITZACIÓ DE L’HORARI DE TRANSPORT PÚBLIC: 

En aquests darrers dies s’ha dut a terme la instal·lació d’un banc a cadascuna de les parades de bus de què disposa el polígon. Us recordem que podeu consultar la ubicació de les parades al plànol de Bufalvent que trobareu a www.bufalvent.cat, així com també els horaris actualitzats amb l’import de les tarifes.

ACTUALITZACIÓ RÈTOL INFORMATIU: 

En breu es durà a terme una actualització del rètol informatiu del polígon. Com ja sabeu anualment actualitzem el punt d’informació de les empreses, afegim les plaques de les noves empreses, modifiquem els noms o les ubicacions de les que hi ha actualment i treien les que han marxat de Bufalvent.

Aquest any aprofitem l’actualització de les plaques per també canviar el plànol. Com ja us em informat l’hem actualitzat amb les noves edificacions i ara mostra la realitat en ocupació del polígon. També trobareu aquest plànol actualitzat a la web. 

QUOTES CONSTRUCCIO ESCOLA BRESSOLVENT 

Estem preparant la distribució de les quotes per la construcció de l’Escola Bressolvent, en breu rebreu a la bústia de la vostra empresa les notificacions. 

RESTRICCIO D’ACCESSOS            

Com ja deveu recordar l’acord amb l’ajuntament de Manresa per aplicar la restricció d’accessos al polígon era com a prova pilot i es prolongava a 2 anys. Aquest període de prova finalitza al Juny d’aquest any. Durant aquest 2 anys l’Associació cada  6 mesos s’ha anat reunint amb l’Ajuntament, la Policia Local i el Mossos d’Esquadra per valorar els resultats. En l’ultima reunió que es va dur a terme el mes de Gener i com a totes les anteriors les valoracions per part de tots van ser molt positives, pel que l’Associació va sol·licitar a l’Ajuntament de Manresa que en la propera reunió del mes de Juny presentés una proposta definitiva per establir de forma fix la restricció d’accessos a Bufalvent, en els termes i horaris que s’ha desenvolupat en aquests últims 2 anys. 

Moltes gràcies

LA Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent

Manresa a 18 de Març del 2009

 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55