Home » Noticies » Noticia actual

13/10/2009

 RESTRICCIÓ D’ACCESSOS

El dia 30 de juny del 2009, es va exhaurir el termini de prova per la restricció d’accessos al polígon. Després de les continuades reunions, a efecte de valorar els resultats obtinguts amb l'aplicació de la restricció, on hi participaven Mossos d’Esquadra, Policia Local, el Regidor de Via Pública Sr. Vinyes, el Regidor de Seguretat Ciutadana Sr. Buenache, Sra. Montserrat Rico Tècnica del servei de Desenvolupament de l’Ajuntament de Manresa, la Sra. Montserrat Morros Cap de la secció jurídica de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i la Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris i on es mesuraven:

·         Número de robatoris denunciats per any.

 

·         Número d’accidents amb i sense ferits, ocorreguts en l’àmbit territorial objecte de limitació i durant l’horari d’aplicació de les mesures.

 

·         Anàlisi dels sectors on es produeixen els robatoris.

 

·         Número de queixes ciutadanes motivades pel tancament.

 

·        Resultat obtingut en enquesta de satisfacció realitzada als titulars de les empreses amb domicili al Polígon.

 

·         Número de desperfectes a la senyalització o manca de col·locació dels elements establerts.

 

·        Diferència de vehicles que circulen un cop imposada la restricció respecte el trànsit mitjà previ a la restricció.

 

Els resultats obtinguts són immillorables i en aquesta última reunió celebrada el dia 30 de juny totes les parts varem coincidir en que aquesta mesura provisional ha de passar en breu a ser definitiva. L’Ajuntament i l’Associació van arribar a un acord on es dictava una pròrroga de 6 mesos més, amb final el dia 31 de desembre del 2009. L’Associació mentrestant treballarà per portar una proposta de restricció definitiva i concreta a l’Ajuntament per quan s’acabi la pròrroga.  

 

PLANTACIÓ ARBRES MALMESOS 

S’ha concretat amb el servei de jardineria de l’Ajuntament de Manresa la plantació durant aquesta tardor de 10 plataners, en substitució dels que s’han mort o els han malmès.  

 

ASSEMBLEA 

Com podeu haver observat els socis, aquest any no s’ha convocat l’Assemblea Anual. La Junta Directiva reunida el dia 1 d’Octubre, va acordar aplaçar aquesta Assemblea a primers de l’any vinent. Els motius són la manca de definició d’alguns dels temes més important que s’han gestionat durant aquest últim any. A banda d’aquesta manca de definició també cal esmentar que la proposta d’aplaçament va venir per part de l’administració de l’Associació que en aquests moment està totalment dedicada a aconseguir els diners per construir l’escola bressol.  De totes formes comuniquem als socis que està a la disposició de tots ells el tancament econòmic de l’entitat del 2008 i el pressupost del 2009. 

 

CONVENI DIPUTACIÓ 

De nou hem aconseguit constituir un nou conveni amb la Diputació de Barcelona per aquest 2009. Les actuacions que es duran a terme són:

·         La col·laboració en la implantació de la fibra òptica.

·         La implantació d’accés restringit a la web de Bufalvent per als associats (amb usuari i contrasenya).

·         El restiling de la imatge de Bufalvent (logotip).

·         La promoció de “Bufalvent.cat”Quan aquestes accions estiguin aprovades per l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona, us especificarem amb més detall el que inclouran.

 

L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS DE BUFALVENT: “UN MODEL DE GESTIÓ PELS POLÍGONS DE CATALUNYA”

 

Al llarg d’aquest any, la nostra Associació ha participat en diferents trobades per explicar el nostre model de gestió, que sembla que s’està convertint en un model de referència. 

El dia 4 de Març es va celebrar una trobada al nostre local organitzada pel Consell Comarcal del Bages, on hi varen participar carrecs tècnics de diversos ajuntaments del Bages. 

El dia 28 de Maig varem assistir a la jornada de Vilanova i la Geltrú, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

El dia 28 de Setembre varem rebre la Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris del Solsonès i un tècnic del Consell Comarcal del Solsonès. 

Properament participarem el dia 22 d’Octubre a Barcelona, en un congrés organitzat per Pimec i amb la col·laboració del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya. 

I finalment també ens han convidat a Polinyà. Sembla doncs, que el nostre model d’Associació interessa arreu i felicitem a les empreses de Bufalvent, que son les que ho fan possible.

 

AUGMENT DE VISITES A LA WEB 

De nou recomanem a les empreses que actualitzin les dades de la seva fitxa en la base de dades de la web de bufalvent.cat, sobretot a nivell de imatges, productes, serveis i contactes. Creiem que com a conseqüència de que la nostra entitat està participant en aquests actes, les visites a la nostra web s’han incrementat un 216% , a data d’avui en 1 mes, han visitat la nostra web 711 persones. Per tant és molt important que les dades de les empreses estiguin el màxim d’actualitzades, doncs l’objectiu és que visitin la base de dades de les empreses.

 

LLAR D’INFANTS BRESSOLVENT 

Continua la tasca incansable de l’Associació per aconseguir els diners per la construcció de l’Escola Bressol, en números totals actualment tenim un 80% del total de l’aportació que ha d’assumir l’Associació.

 

TROBADA AMB L’INSTITUT CATALÀ DE LES DONES I AMB LA FUNDACIÓ CAIXA MANRESA 

En previsió dels recursos econòmics que ens puguin mancar per acomplir amb els compromisos de l’Associació, hem presentant el projecte a dues entitats per tal formin part del Consorci per la construcció dins del comitè d’honor del mateix. El dia 16 de Setembre varem ser rebuts per la Presidenta del Institut Català de la Dona Sr. Marta Selva i la Directora Sr. Anna Solà. Va ser una trobada molt interessant, doncs a banda de mostrar molt bona disposició per aportar-hi recursos, ens van fer algunes aportacions en la línia de la millora de projecte. El dia 25 de Setembre ens va atendre el Sr. Marcel Sellas, Sotsdirector de l’obra social de la Fundació Caixa Manresa. També va trobar el projecte interessant i el presentarà al Consell Directiu de la Fundació, per tal que aprovi també una aportació.

 

JORNADA ENERGIES RENOVABLES, UNA OPORTUNITAT PER A LA COMPETITIVITAT EMPRESARIAL 

L’Associació d’Empresaris de Bufalvent, col·labora amb l’organització de la jornada sobre les energies renovables. L’acte es durà a terme el dijous 15 d’Octubre a les 18 hores a la sala d’actes del Palau Firal de Manresa. 

 

La Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent Manresa a 13 d’Octubre del 2009 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55