Home » Noticies » Noticia actual

14/10/2009

 

Al llarg d’aquest any, la nostra Associació ha participat en diferents trobades per explicar el nostre model de gestió, que sembla que s’està convertint en un model de referència. 

El dia 4 de Març es va celebrar una trobada al nostre local organitzada pel Consell Comarcal del Bages, on hi varen participar carrecs tècnics de diversos ajuntaments del Bages. 

El dia 28 de Maig varem assistir a la jornada de Vilanova i la Geltrú, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

El dia 28 de Setembre varem rebre la Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris del Solsonès i un tècnic del Consell Comarcal del Solsonès. 

Properament participarem el dia 22 d’Octubre a Barcelona, en un congrés organitzat per Pimec i amb la col·laboració del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya. 

I finalment també ens han convidat a Polinyà. 

Sembla doncs, que el nostre model d’Associació interessa arreu i felicitem a les empreses de Bufalvent, que son les que ho fan possible.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55