Home » Noticies » Noticia actual

15/01/2010

 

Fent referència a la nota informativa de l’octubre, on us comunicàvem l’acord arribat amb l’ajuntament per prorrogar el període de prova pel que fa a la restricció d’accessos al polígon fins el 31 de desembre del 2009. Us comuniquem que l’Ajuntament ens ha informat que aquesta mesura especial de transit serà definitiva però sotmesa a avaluacions anuals.

Com ja sabeu durant aquest període de temps s’han dut a terme reunions trimestrals on s’ha valorat l’eficàcia del sistema i les conclusions han estat molt positives, tenint en compte que s’ha minimitzat considerablement el nombre d’incidències delictives al polígon, i sobretot en una època que se’ns preveia molt complicada en aquest sentit. Ara, les negociacions amb l’Ajuntament ens han permès transformar aquesta mesura de seguretat en definitiva. Així doncs, d’ara en endavant el procediment de restricció passarà a ser permanent, amb el mateix funcionament pel que fa a horaris i itinerari alternatius.

Durant aquest últim trimestre de l’any l’Associació ha treballat intensament en la preparació d’un projecte tècnic i econòmic de millora pel fa al sistema actual de restricció i el dia 27 de Novembre el varem presentar a l’Ajuntament.

Aquesta setmana ens han confirmat que han aprovat la inversió i que possiblement entre els mesos de juny i juliol entri en funcionament. Actualment s’està redactant el projecte d’execució per licitar-lo i quan aquest estigui redactat i l’Ajuntament ens en informi i tinguem tota la informació, us notificarem les millores que s’executaran.

 

 

Moltes gràcies.

LA Junta Directiva de l’Associació

d’Empresaris de Bufalvent

Manresa a 15 de Gener del 2010

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55