Home » Noticies » Noticia actual

12/03/2010

Bon dia,

 

El dia 4 de març ens varen confirmar el dia de la inauguració de la Fibra Òptica. Serà el dia 21 d’abril a partir de 2/4 de 12 del migdia, als locals de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent.

 

Es tracta de fer l’acte formal d’inauguració per part dels agents implicats, i de que les empreses rebem la informació dels serveis que obtindrem amb aquesta nova infraestructura i a quin preu. Per aquest motiu és molt important la participació en aquest acte del màxim número d’empreses.  Preneu nota, dia 21 d’abril a partir de 2/4 de 12. (concretarem l’hora i farem les comunicacions formals als empresaris).

 

Cal que siguem conscients de la transcendència que té aquesta nova infraestructura de telecomunicacions pel polígon i les oportunitats que oferirà a les empreses. En l’acte podreu veure en directe les prestacions de la fibra òptica. No oblideu que serem el primer polígon industrial a Catalunya amb xarxa de Fibra Òptica.

   

Per aquesta inauguració hi ha confirmada l’assistència de:

 

Conseller de Governació de la Generalitat de Catalunya Sr.Jordi Ausas

Secretari General de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya Jordi Bosch

Alcalde de Manresa Josep Camprubi

Regidor Alain Jorda

Conseller Delegat de l’empresa Orange Espanya

Directora General d’Orange Catalunya.

President de l’Associació d’empresaris de Bufalvent Sr.Joan Llansó

 

Intentarem des de l’associació organitzar un acte d’acord a la importància de les visites i com a data per recordar en la trajectòria de l’entitat.

 

 

Moltes gràcies.

 

 

Associació d’Empresaris de Bufalvent

Manresa a 5 de març del 2010

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55