Home » Noticies » Noticia actual

28/05/2010

NOTA DE SEGURETAT

Darrerament s’han donat alguns actes delictius al polígon, patits per diferents empreses de característiques i activitats diverses. Aquestes intrusions i robatoris s’han dut a terme utilitzant mètodes també molt diversos, fent palès el fet que els robatoris es donen en qualsevol dia de la setmana.

 

Ens consta que hi ha delinqüents que accedeixen al polígon a peu per no ser detectats pel servei de video-vigilància, d’altres que dies abans volten pel polígon per visualitzar i situar allà on volen robar. Preguem doncs de tots els qui diàriament treballem a Bufalvent, estiguem més alerta que mai davant qualsevol vehicle que ens pugui semblar sospitós o fora de la norma pel que fa al seu comportament. Si detecteu algun vehicle que us sembli que volta pel polígon amb “males intencions”, siusplau prengueu nota de la matrícula, així com també informació visual bàsica (marca o model, color del vehicle, nº de persones que hi van a dins, aspecte d’aquestes, etc…).

 

Pel que fa als patis, intenteu no deixar-hi res de valor, el que ho sigui ha d’estar dins les naus, els últims robatoris han estat als patis de les naus. Un robatori en un pati es molt difícil de detectar perquè es pot fer amb molta rapidesa.

 

En qualsevol d’aquests casos, la recomanació és TRUCAR ALS MOSSOS IMMEDIATAMENT. El telèfon dels Mossos d’Esquadra de Manresa (caserna) és 93 875.98.00.

 

Creiem doncs que davant d’aquesta realitat, i fins que la situació econòmica global no es normalitzi, és important sensibilitzar i conscienciar les nostres empreses de la necessitat d’extremar TOTES LES PRECAUCIONS POSSIBLES. Sobretot les empreses que actualment no disposen d’alarma, que s’ha comprovat que són les més vulnerables.

 

Tots aquests fets, tenint en compte que el nostre polígon disposa de dos persones que el vigilen, adquireixen una major rellevància i volem transmetre una reflexió des de la Junta Directiva.

 

“El servei de vigilància és un servei que compartim entre tots els empresaris, el benefici del qual reverteix globalment en tot el polígon. Aquí a l’Associació en portem la gestió i vetllem, en la mesura de les nostres possibilitats, que el servei es realitzi amb em màxim de rigor possible, però ens agradaria que els empresaris del nostre polígon ens ajudéssiu en aquesta tasca. Amb aixó volem dir que, si en algun moment detecteu que el servei de vigilància mostra un comportament no del tot professional, prengueu nota del DIA i HORA concrets, ens ho comuniqueu i prendrem les mesures pertinents.“

 

Us informem també, que de cara a aquesta propera setmana, hi ha prevista una reunió amb els responsables del servei de vigilància de Bufalvent, per part de l’empresa de seguretat. L’objectiu és decidir si cal modificar els protocols de treball, aconseguir un control més exhaustiu i acurat. En aquesta reunió hi assitiran els vigilants de Seguretat assignats al servei de vigilància de Bufalvent.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55