Home » Noticies » Noticia actual

19/05/2010

ESCOLA BRESSOLVENT

Com ja sabeu el dia 12 de Març es va constituir el Consorci per l’impuls de serveis educatiu i social (CISES), que és el responsable de la construcció de l’edifici destinat a llar d’infants pels treballadors de Bufalvent.

 

Durant aquest temps s’ha hagut de registrar l’entitat al la Generalitat de Catalunya, Departament de Governació i Administracions Públiques Direcció General de l’Administració Local i  sol·licitar, entre d’altres la identificació fiscal, a dia d’avui està tot apunt.

 

Paral·lelament aquests tràmits s’està preparant el plec de condicions per dur a terme la licitació de les obres i posteriorment adjudicar-les. En aquest tràmit de preparació de la licitació,  l’Associació per manca de coneixement no hi participa, però ho farà abans de publicar-ho. Ens assessoraran empreses privades que han ofert a l’entitat la seva col·laboració per examinar el plec de condicions i que es publiqui amb el màxim de garanties per a construir la millor escola possible i sobretot al preu més adequat.

 

D’altre banda, ja tenim la imatge que identificarà a partir d’ara l’escola bressolvent i en breu veure que en el terreny on s’ha de construir, s’hi instal·larà una tanca que adjuntem en aquesta noticia.

 

En cas de voler rebre més informació o tenir qualsevol dubte us preguem us poseu en contacte amb nosaltres a les tardes al 93.877.41.56.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55