Home » Noticies » Noticia actual

01/10/2010

RAL.LI 2000 VIRATGES A BUFALVENT

Bona tarda a tothom,

En les últimes setmanes la nostra entitat ha mantingut diferents reunions amb el Sr. Francesc Castells President del Biela Club Manresa, organitzador del Ral·li 2000 Viratges.

Aquest ral·li és el millor del campionat de Catalunya durant els últims 4 anys i esperem que aquest any aconsegueixin el 5é, també és el més antic del Campionat d’Espanya.  El Biela Club Manresa aquest any celebra la 50ena.edició d’aquest  Ral·li 2000 Viratges i en motiu d’aquesta celebració han recuperat un antic tram del Ral·li, la paella de la carretera del Pont de Vilomara i per primer cop els seus 86 cotxes participants entraran dins el polígon de Bufalvent.  Podeu consultar tota la informació a  http://www.bielaclubmanresa.com/.

Els trams a Bufalvent

L’entrada és per l’antiga Ctra, del Pont de Vilomara fins la rotonda enjardinada, continuen pel Miquel Servet i trenquen cap al Doctor Ferran fins arribar al Pons i Enrich i acabem fent el tram del Josep Comas i Solà fins davant la Central de Mercaderies que és on s’acaba el tram.

Els horaris

Jornada de reconeixement

Dissabte dia 2 d’octubre de les 10 del mati í fins les 15.

Diumenge dia 3 d’octubre de les 10 mati i fins les 14.

Jornada de Ral·li 2000 Viratges

Dissabte dia 9 d’octubre de les 14’15 fins les 19.

Questions a tenir en compte:

  • Lògicament durant la jornada del ral·li en els carrers afectats no s’hi podrà accedir amb vehicle.
  • Hem coordinat al servei de seguretat de Bufalvent amb l’organització del Biela Club Manresa
  • En nom de president Sr,Francesc Castells convidem a tothom de Bufalvent a participar en aquesta jornada, per ells històrica.
  • L’organització del Ral·li coordinats amb la policia local, els mossos d’esquadra, el servei català de transit, els serveis mèdics, etc. en garanteix la seguretat dels participants i dels assistents.  

Podeu consultar el recorregut de la prova a Bufalvent en el document adjunt.

Cordialment,

La Junta de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent

 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55