Home » Noticies » Noticia actual

07/10/2010

Com ja sabeu les mesures de seguretat de la restricció d’accessos al polígon i la vídeo vigilància, estant totalment consolidades en resposta a la seva efectivitat.

Ara doncs, tocava millorar el sistema de restricció que en aquest moments era provisional.

Actualment tenim 11 pilones manuals, extraïbles que els vigilants munten  i desmunten segons l’horari de la restricció. Aquest pilons quan no estant col·locats van dins el cotxe de la vigilància.

A partir del dia 18 d’octubre l’Ajuntament de Manresa comença a instal·lar un sistema automàtic de restricció. Són 8 pilons automàtics hidràulics que es controlaran des d’un quadre de comandament centralitzat i el seu funcionament es senyalitzarà semafòricament.

Degut aquesta millora, la secció de mobilitat de l’Ajuntament de Manresa, ens ha comunicat que a partir del dia 18 d’Octubre i durant 1 setmana el carrer Miquel Servet entre la Ctra. del pont de Vilomara i el carrer Doctor Ferran, estarà tallat, es a dir

  • L’accés i sortida de vehicles del Polígon de Bufalvent es realitzarà pel carrer Edison.
  • Els veïns del tram afectat (des de la rotonda enjardinada fins a la cantonada amb el Doctor Ferran) accediran i sortiran del carrer Miquel Servet pel carrer Doctor Ferran, com quan la restricció està instal·lada.
  • Quedaran anul·lades les dues parades de transport públic interurbà del tram afectat.

Entenem que aquesta afectació alentirà molt el transit sobretot a les hores punta i en la rotonda del carrer Edison, per tant en els propers dies sol·licitarem formalment la presència de la policia local de Manresa en aquest punt, mentre durin les obres.

Per qualsevol dubte o aclariment com sempre estem a la vostra disposició al 93.877.41.56.

Gràcies

La Junta Directiva de l’Associació d’empresaris de Bufalvent

Bufalvent a 6 d’Octubre del 2010

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55