Home » Noticies » Noticia actual

09/03/2011

 

Fa alguns dies varem celebrar una reunió amb els responsables de Via Pública de l’Ajuntament de Manresa, per tractar diversos temes:

 

Forat al carril d’incorporació al polígon venint de Manresa

 

Varem sol·licitar la reparació del paviment en el carril de incorporació al polígon venint de Manresa. Hores d’ara ja està reparat.

 

Actualització incidències de manteniment

 

Com ja sabeu, mensualment l’Associació emet un llistat de desperfectes, on a banda d’informar del desperfecte també s’hi afegeix la data. Com que algunes incidències feia mesos que hi eren varem repassar i concretar algunes accions de reparació.

 

Modificació del protocol de funcionament de la restricció

 

Ara que tenim el sistema automàtic i semafòric, varem proposar fer alguns canvis en el protocol de funcionament de la restricció d’accessos:

 

1.- Modificació del sistema de senyalització.

2.- L’Associació es va atribuir el manteniment preventiu.

3.- L’Ajuntament es va atribuir les reparacions.

4.- Es va concretar el sistema de comunicació per canvis d’horari i es va excloure del protocol la prèvia autorització.

 

Canvi de situació rètol informatiu

 

Com ja sabeu, les noves construccions del C/Edison (benzinera) i la consulta del rètol informatiu, creen situacions de perill circulatori.

 

És per aquest motiu que varem presentar una proposta a l’Ajuntament per canviar la situació del rètol informatiu. La nova ubicació serà al inici de la Ctra. Pont de Vilomara, just després de la rotonda pavimentada.

 

Aquest canvi ens garanteix una zona de parada, doncs en aquest punt hi ha dos carrils i també creiem que serà més visible pels nouvinguts a Bufalvent.

 

Actualment estem preparant una actualització, i tal i com us varem informar dies endarrere, quan ho tinguem apunt us informarem del dia que farem el canvi.

 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55