Home » Noticies » Noticia actual

23/09/2011

L’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació d’Empresaris del Polígon de Bufalvent, Joan Llansó, varen signar ahir al migdia el conveni anual pel qual l’Ajuntament aporta 9.000 euros a l’Associació amb l’objectiu de contribuir a la promoció i millora d’aquesta zona industrial.

En l’acte també hi varen assistir la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç Sílvia Gratacós; i dos vice-presidents de l'Associació: Lluís Lázaro i Bernat Ladrón de Guevara.


1.- Estudi per renovar, actualitzar i modernitzar el punt d’informació de les empreses del polígon, i per modificar i millorar el seu emplaçament.

2.- Estudi per realitzar un nou protocol del servei de seguretat del polígon.

3.- Disseny de la retolació dels nous vehicles del servei de seguretat.

4.- Estudi de les necessitats d’estacionaments als carrers del polígon, per sol·licitar crear una nova zona d’aparcament comuna.

5.- Estudi per impulsar i donar suport a la construcció i inauguració de l’Escola Bressolvent.

6.- Promoció del bufalvent.cat

Totes aquestes accions estant subvencionades al 50%, es a dir,  l’Associació dels seus fonts propis inverteix també 9.000,-euros, sobretot en dedicació del personal administratiu.

Durant aquest últim trimestre de l’any tenim previst acabar d’executar totes les accions. Ja us anirem informant.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55