Home » Noticies » Noticia actual

26/03/2012

PRIMERA PEDRA DE LA LLAR D'INFANTS BRESSOLVENT

Aquest matí a 2/4 de 2 s’ha dut a terme l’acte de la posada de la 1era.pedra per la construcció de Bressolvent, en el mateix hi ha assistit l’Il·lm. Sr. Valentí Junyent i Torras, alcalde de Manresa, el Sr. Josep Ramírez, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, el Sr. Antoni Llobet, president del CISES-Consorci per l’impuls dels Serveis Educatius i Socials, i regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa, altres regidors del consistori Manresà, el Vice-predient del CISES-Consorci per l’impuls dels Serveis Educatius i Socials i President de l’Asssociació d’Empresaris de Bufavent acompanyat de la Junta Directiva.

A banda de la representació institucional en l’acte també hi ha assistit, empresaris de Bufalvent, amics, col·laboradors, el president i vicepresidenta dels empresaris dels Trullols, una representació de CatalunyaCaixa com a finançadors de la construcció, els arquitectes de l’obra i representants de l’empresa Dragados.   

Desprès de gairebé 8 anys de treball avui hem vist fer-se realitat el projecte més important en el que l’Associació ha participat en els seus 22 anys d’història.  

Aquesta Junta que precedeix juntes anteriors que ja havien dedicat els seus esforços a Bressolvent, li cal dedicar un homenatge als seus socis que són els que han fet possible la construcció d’una escola bressol al polígon al servei dels treballadors, les empreses de Bufalvent, que una vegada més han mostrat la qualitat del teixit empresarial de Manresa i la implicació amb l’entitat que els representa.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55