Home » Noticies » Noticia actual

04/05/2012

 

Ahir dia 3 de maig es va fer públic l’acord de col·laboració en la gestió entre l’Associació d’Empresaris de Bufalvent i l’Associació d’Empresaris d’Els Trullols. En l’acte hi varen participar el President de Bufalvent Sr. Joan Llansó Gubianes, i el President dels Trullols, el Sr. Xavier Padró Ros.

Desprès d’un procés negociador entre dues comissions de treball creades en les dues associacions amb l’objectiu de marcar les pautes per assolir un gran acord de col·laboració,  Bufalvent i els Trullols decideixen trobar punts en comú per establir una relació que compartirà la gestió d’una i altra entitat i establirà projectes comuns per la millora d’un i altre espai en benefici dels seus socis.

Excloent tot ànim lucratiu, les dues entitats neixen amb objectius molt similars:

       -Promoure accions i realitzar tota mena d’activitats que fomentin el desenvolupament, conservació, millora del espai

       -Actuar com a interlocutor amb les administracions

       -Fomentar el bon veïnatge

       -Atendre i satisfer les necessitats de les persones que desenvolupen la seva activitat en la zona

       -Millorar les infraestructures

       -Informar i assessorar als associats

 

Per dur a terme aquesta gestió el domicili formal d’ambdues entitats s’estableix a Bufalvent, al C/Josep Comas i Solà, 27 baixos. Les dues juntes directives treballaran independents, gestionant els projectes de les seves zones comercial i industrial, però es desenvoluparan projectes comuns pels quals es formaran comissions de treball mixtes d’una i altra junta directiva. Convençudes les dues juntes directives que cal optimitzar recursos, i que en aquests moments de tanta dificultat cal buscar acords de col·laboració per garantir un bon servei i adequat a les necessitats i que cal sumar per aconseguir la màxima eficàcia i eficiència.

 

1er. Projecte comú

Aprofitant l’acte es va fer públic també el primer gran projecte comú entre les dues entitats.

“Millora dels accessos”

És molt evident que en els últims anys l’activitat en les zones dels Trullols i Bufalvent s’ha incrementat considerablement i no tan sols pel moviment que generen aquestes zones, sinó també per l’arribada dels Mossos d’Esquadra i l’augment d’usuaris de l’hospital general de Manresa. Tot això requereix una intervenció en la millora dels accessos, que en l’actualitat no estan preparats per absorbir tot el trànsit que generen, i dificulten les tasques d’emergència dels Mossos d’Esquadra i mèdiques.

Ja fa uns anys, des de l’Ajuntament de Manresa es va presentar a carreteres una solució. Segons ens varen informar en aquells moments va ser molt ben rebuda, però no ha anat endavant.

Avui la nostra idea és aconseguir formar un grup de treball, entre hospital general, Mossos d’Esquadra, les dues associacions, els veïns de Cal Gravat i l’Ajuntament de Manresa, per presentar propostes de millores a la Generalitat i justificar la urgència de la millora.

Finalment, pels socis que vulguin conèixer detalls econòmics de l’acord, els preguem es posin en contacte amb nosaltres qualsevol dia a la tarda al 93.877.41.56 i els hi donarem amb tot detall.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55