Home » Noticies » Noticia actual

05/07/2013

ASSUMPTES VARIS

 

HORARI D’ESTIU I VACANCES ASSOCIACIO
L’horari de l’Associació a partir del proper dilluns dia 8 de juliol i fins al 16 d’agost serà totes les tardes de 15 a 18h. L’Associació també romandrà tancada del 19 d’agost al 2 de setembre per vacances.


ÚLTIM AVÍS ACTUALITZACIÓ RÈTOL INFORMATIU
Us recordem que durant els propers dies es durà a terme una actualització del rètol informatiu del polígon. Les empreses que encara no hi siguin i que hi vulguin aparèixer, o les que desitgin canviar la placa (per canvi de nom, d’adreça, etc) cal que es posin en contacte amb l’Associació.


TALLADA D’HERBES I RETIRADA D’ARBRES MORTS

El servei de jardineria del polígon té programada una tallada general d’herbes, que s’iniciarà dilluns dia 15 de juliol. També s’està preparant una retirada dels arbres morts, per part del servei de jardineria de l’Ajuntament, que de moment no se substituiran.


COMPROVACIÓ PROTOCOLS DE SEGURETAT

És molt important que totes les empreses revisin el seu protocol de seguretat abans de les vacances. Cal comprovar que el personal autoritzat que hi figura sigui l’actual, i que no hi aparegui cap persona que ja no treballa a l’empresa.


PAVIMENTACIÓ, PINTURA I CLAVEGUERAM

L’Ajuntament ens ha informat que durant els mesos de juliol i agost s’intentarà resoldre els punts on el paviment del polígon està en mal estat, així com també millorar la senyalització horitzontal del C/Miquel Servet. Pel que fa a les incidències en la xarxa de clavegueram, l’Ajuntament ha informat a l’entitat responsable (Aigües de Manresa), la qual s’encarregarà de resoldre els desperfectes.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55