Home » Noticies » Noticia actual

01/10/2014

Pernils Bufalvent guanya un premi a nivell europeu

Pernils Bufalvent ha obtingut tres estrelles, la màxima puntuació, als «iTQi Superior Taste Award». L’únic segell de qualitat en sabor atorgat per líders d’opinió, Chefs i Sommeliers amb estrelles Michelin.

L’empresa de Bufalvent, amb una experiència de més de 40 anys com a experts en la selecció, salat i curat, va recollir el passat 5 de juny a Brussel•les el reconeixement que els acredita com el millor Pernil Serrà de l’any i els converteix en els pioners en la seva gamma.

El premi no és només el reconeixement al producte final, si no a tot un procés. Sota la gerència de la Mª Carme González García, l’empresa ofereix tant a nivell Internacional com Nacional peces de Pernil senceres, desossades o tallades amb la seva marca de distribució.

Pernils Bufalvent és una empresa familiar, amb més de 40 anys d’experiència i seu a Bufalvent, que no només aconsegueix l’excel•lència en el Pernil Serrà, Prosciuto per italians i Presunto pels portuguesos, així doncs internacionalitzen una oferta adaptada a tots els mercats davant una creixent demanda.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55