Home » Noticies » Noticia actual

24/10/2014

ACORD BUFALVENT - TRULLOLS - PONT NOU

Els presidents de les juntes directives de les Associacions d’Empresaris de Bufalvent, Els Trullols i el Pont Nou, després de consensuar-ho en les seves Assemblees, han arribat a un acord de col•laboració pel que fa a la gestió.

Els dos anys d’experiència positiva en l’acord inicial amb Trullols ha determinat el fet que Pont Nou vulgui també aprofitar l’experiència, la infraestructura i l’èxit de la gestió de Bufalvent, que l’any vinent farà 25 anys.

En Joan Llansó, en Xavier Padró i en Sebastià Catllà acorden, a banda de compartir la gestió, treballar en projectes comuns que contribueixin a millorar l’estat de conservació dels polígons, la gestió de les infraestructures i serveis, la dinamització industrial i comercial, etc.

Aquesta unió ha de fomentar també, el coneixement entre les empreses de Bufalvent, els Trullols i el Pont Nou i la creació de lligams de col•laboració entre elles.

En total aquest acord representa unes 350 empreses que, a dia d’avui, formen el conjunt dels tres polígons. Les associacions funcionen i es gestionen de forma independent, però la unió garanteix una destacable representativitat dels empresaris de Manresa. Estem convençuts que aquesta decisió aportarà a totes tres associacions un visió i un coneixement més global del sector empresarial de Manresa i afavorirà l’activitat econòmica.

Sinergies.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55