Home » Noticies » Noticia actual

01/10/2015


El passat dissabte 19 de setembre els empresaris de lAssociació de Bufalvent, en el marc dels actes de celebració del seu 25è aniversari, varen fer una visita al Celler el Molí.

En plena verema, els assistents varen poder seguir amb detall les explicacions dun dels propietaris, en Josep Mª Claret, dels processos delaboració dels vins de la Denominació dOrigen Pla de Bages Collbaix. Lexplicació també va oferir informació sobre les diferents varietats de raïm que es cultiven a les vinyes del Bages, de les varietats que sestan recuperant i de levolució que estan fent els cellers de la DO Pla de Bages per, cada dia més, elaborar productes ecològics dalta qualitat.

També es va poder fer un tast de les diferents varietats de vins que selaboren al celler del Molí, i finalment, els vicepresidents de lAssociació van adreçar unes paraules en agraïment als assistents i als propietaris, en Josep Mª Claret i en Sebastià Catllà.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55