Home » Noticies » Noticia actual

15/10/2015

SOPAR COMMEMORATIU

L’Associació d’Empresaris de Bufalvent celebrarà el proper divendres dia 16 d’octubre l’acte principal de commemoració del seu 25è aniversari. La celebració, que consistirà en un sopar a l’Hotel Els Noguers de Manresa, acollirà previsiblement més de 150 assistents provinents del teixit industrial del polígon de Bufalvent.

En aquest sopar, que conclou el conjunt d’actes commemoratius, està prevista l’assistència de diversos càrrecs de l’Administració relacionats amb la indústria, com ara l’Il·lm alcalde Sr. Valentí Junyent, la regidora de promoció econòmica de Manresa Sra. Àuria Caus, i també l’Hble. Conseller d’Empresa i Ocupació sr. Felip Puig. 

Durant la cerimònia es durà a terme un homenatge als socis fundadors de l’entitat i també als antics membres de les Juntes Directives que durant els anys han pres les decisions a l’Associació, obsequiant-los amb un petit record.

Inclosa també dins el programa de l’acte hi ha la projecció del reportatge “Associació d’Empresaris de Bufalvent: 25 anys fent pinya”, editat íntegrament/expressament per l’ocasió. En ell es recullen un seguit d’entrevistes i una explicació de tots els fets que han dut al polígon al seu estat actual, des de la seva planificació i urbanització.

 

20:00     Trobada a l’era de l’Hotel Els Noguers i còctel de benvinguda   

20:15     Rebuda de l’honorable senyor Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació

20:30     Acte commemoratiu

20:45     Entrada al menjador i actes de celebració:

                  · Homenatge als socis fundadors i antics membres de Juntes directives

                  · Entrega de records

                  · Parlaments

                            1. Sr. Joan Llansó, president de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent

                            2. Il·lm. Sr. Valentí Junyent, alcalde de Manresa

                            3. Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’empresa i ocupació

21:30   Sopar

22:45   Projecció del reportatge:

                 “Associació d’Empresaris de Bufalvent, 25 anys fent pinya”

Tot l’acte serà conduit per l’speaker Pep Callau, que també acomiarà als assistents.

 És imprescindible inscriure’s i confirmar l’assistència amb el número de persones i l’empresa, ja que les places son limitades. Ho podeu fer posant-vos en contacte amb l’Associació, per telèfon al 93 877 41 56 o per e-mail: bufalvent@bufalvent.cat

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55