Home » Noticies » Noticia actual

19/10/2015

CLOENDA 25 ANYS


El passat divendres 16 d’octubre l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, va dur a terme els actes finals de celebració dels 25 anys. Durant la tarda l’alcalde, la Junta Directiva de l’entitat i representants de la Generalitat van inaugurar un element commemoratiu a la rotonda d’accés al polígon.

A continuació van rebre l’Hble. Conseller Felip Puig al local de l’Associació per mantenir una reunió de treball, on es van tractar temes com la fibra òptica, la millora dels accessos al polígon i la necessitat d’una legislació que garanteixi la gestió i la millora d’espais industrials del país.

Després, tots ells es van dirigir al Hotel els Noguers. A l’inici de la celebració la colla castellera “Els Penjats de la FUB” van irrompre per sorpresa amb les seves gralles i van representar un pilar de quatre. Tot seguit el conductor de l’esdeveniment, en Pep Callau, va animar els empresaris assistents a sumar-se a la pinya, com a mostra de la força que pot proporcionar la unió de petits esforços individuals.

Ja dins el menjador de l’hotel, es va dur a terme un acte d’homenatge als socis fundadors i membres de juntes directives anteriors, amb el lliurament d’un record.

Seguidament el president de l’Associació, l’alcalde i el conseller van posar el pin commemoratiu a cadascun dels socis fundadors i antics membres de junta. El president de l’Associació d’Empresaris Joan Llansó va destacar el que per ell era l’element principal que defineix associació: la unitat, “el fent pinya”.

L’alcalde  Valentí Junyent, en les seves paraules, va retre homenatge als empresaris de Bufalvent, que a banda de tirar endavant les seves empreses han estat capaços, d’una forma totalment voluntària, de tirar endavant durant 25 anys amb l’Associació i els va encoratjar a continuar treballant i creant activitat econòmica que fa créixer la ciutat.

Finalment el conseller va comunicar als empresaris que després de la reunió mantinguda amb la Junta Directiva, marxava amb feina per fer i que la faria. Va destacar el caràcter dels empresaris de l’Associació com el fer dels catalans: sopem i celebrem però abans ens reunim i treballem....

Després del sopar i també inclòs dins el programa de l’acte es va projectar el reportatge “Associació d’Empresaris de Bufalvent: 25 anys fent pinya”, editat íntegrament i expressament per l’ocasió. Al final de l’emissió, la sala va esclatar en aplaudiments i en felicitacions per un treball excel·lent, un relat històric del polígon i de l’Associació, dinàmic i molt ben documentat, que va servir per posar el punt final a la vetllada.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55