Home » Noticies » Noticia actual

02/06/2016

El proper dissabte dia 4 de juny hi ha organitzada la inauguració d’un nou espai  al terme de Manresa, el “Parc del Secà”. El Consorci del Bages, promotor d’aquesta iniciativa, vol convidar a totes les famílies relacionades amb Bufalvent a participar en aquesta jornada.

 

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre les activitats previstes.

 

Donat que l’accés natural a aquesta nova zona d’esbarjo és pel C/Pau Miralda, del polígon de Bufalvent, hem previst que aquesta jornada pot aplegar molta gent, i comportar afectacions puntuals en l’activitat normal d’un dissabte al polígon.

 

En aquesta línia, l’Associació es va reunir amb els Mossos d’Esquadra i es va comunicar també amb la Policia Local de Manresa, els quals gestionaran l’augment de visitants i de cotxes aparcats a Bufalvent, sobretot en el C/Pau Miralda i les parts finals dels C/Miquel Servet i Ramon Farguell.

 

Per part de l’Associació, també s’ampliarà la presència de vigilants al polígon, comptant amb dues persones a partir de les 18h d’aquest dissabte.

 

 

 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55