Home » Noticies » Noticia actual

01/02/2017

Visita Eurodiputat Francesc Gambus a Bufalvent

El passat divendres 27 de gener del 2017, l´Eurodiputat Francesc Gambús va visitar el Polígon Bufalvent en el marc del projecte Manresa en Simbiosi.
El matí es va iniciar al local de l´Associació, amb la presentació del projecte per part de les representants de l´empresa SÍMBIOSY, tot seguit es va donar torn de paraula als empresaris de Tecnium i Fitaller per tal de que expliquessin de primera mà la seva experiència en les sinèrgies.
A continuació, els assistents es van desplaçar a Fitaller per dur a terme una visita guiada de les instal·lacions i el seu procés productiu.
Finalment es va concloure amb la visita a J. Manubens on els assistents també van ser guiats part de la gerència i els hi va ser mostrat el procés de fabricació diari que desenvolupa l´empresa.

La visita va comptar amb la presència de l´Eurodiputat Francesc Gambús, Valentí Junyent (Alcalde de Manresa), Àuria Caus, membres de la Junta Directiva de Bufalvent, representants de Tecnium, Fitaller i tècniques de lempresa Simbiosy.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55