Home » Noticies » Noticia actual

02/05/2017

MILLORES EN EL SERVEI DE VIGILANCIA

De forma habitual, l’Associació es reuneix amb els responsables de l’empresa APS Seguretat per avaluar la qualitat de servei i gestionar les incidències.

Fruit d’aquestes trobades en les properes setmanes introduïrem una sèrie de canvis proposats pels tècnics en seguretat d’APS que afectaran a les rondes de patrullatge, estacionaments i gestió de la informació.

 

Aquestes millores consisteixen en:

- Noves tècniques de patrullatge i instal·lació de més punt de marcatge, focalitzant les zones més problemàtiques del polígon i aplicant els recursos de manera més eficaç, amb l’objectiu de minimitzar les incidències.

- Noves ubicacions dels posicionaments.

- Implementació de tablets amb connexió a internet als vehicles per eliminar els “partes de treball” en paper, millorant la comunicació entre vigilants, l’Associació, les empreses de Bufalvent i APS Seguretat.

 

Adquisició d’un nou vehicle per al servei de seguretat

Per causes de força major i després de reunir-se la comissió de Seguretat de la Junta Directiva de l’Associació, es va acordar realitzar la compra d’un vehicle en substitució d’un dels Nissan Pixo del servei de vigilància de Bufalvent. Aquesta substitució és fruit de l’averia del vehicle, i l’inviabilitat econòmica que suposaria el cost de la seva reparació.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55