Home » Noticies » Noticia actual

27/09/2017

NOTICIES SETEMBRE 2017

SIGNATURA CONVENI PROMOCIÓ ECONÒMICA 2017 

El proper 6 d’Octubre signarem i formalitzarem el conveni de promoció econòmica amb l’Ajuntament de Manresa pel 2017. Enguany la quantitat que l’Ajuntament de Manresa ens ha atorgat és de 10.000€.

La quantitat anirà destinada a cobrir entre d’altres, una part del cost de les següents accions:

»  Promoció de l’Oficina de Simbiosi Industrial.

»  Adequació de l’equipament i la xarxa informàtica de l’Associació.

»  Accions de promoció i gestió interna.

 

REUNIÓ COMISSIÓ DE SEGUIMENT OFICINA SIMBIOSI 

El darrer divendres 15 de setembre es va reunir la comissió de seguiment del projecte Manresa en Simbiosi, es va fer un seguiment de les sinergies, oportunitats, convenis de col·laboració i el més important: la continuïtat del projecte. 

En aquesta comissió vam comptar amb la presència de membres de la Junta Directiva de l’Associació, l’Àgència de Residus de Catalunya, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal del Bages, Consorci del Bages per la Gestió de Residus i l’Ajuntament de Manresa. 

 

JAM SESSION PLÀSTICS 28/09/2017

Com ja us vam informar, el proper dijous 28 de setembre es durà a terme una sessió de treball específica per als empresaris que utilitzen, produeixen i/o valoritzen materials plàstics a l’Associació d’Empresaris de Bufalvent.

Aquesta jornada s’origina després del treball de diagnosi efectuat des de l’Oficina de Sinergies Bufalvent, en que s’ha observat un potencial en l’àmbit d’aquest recurs.

Qualsevol empresa interessada preguem que es posi en contacte amb nosaltres a través de l’adreça simbiosi@bufalvent.cat 

 

PAVIMENTACIÓ C/ DE PONS I ENRICH

Un cop finalitzades les actuacions de reparació del ferm al C/ de Pons i Enrich, sóm conscients i coneixedors que la reparació ha estat parcial i que no respon al compromís de l’entitat amb les empreses.

Davant d’aquesta realitat només ens resta traslladar aquesta qüestió a l’Alcalde en la propera trobada que tindrem en el mes d’octubre.

En la propera reunió de Junta Directiva acordarem el posicionament i les accions a prendre per l’entitat davant d’aquesta qüestió. 

 

NETEJA APARCAMENT LLAR D’INFANTS BRESSOLVENT 

Degut al mal estat i a la brutícia, s’ha procedit a la neteja de l’aparcament situat davant de l’escola bressol. 

Podeu observar a les imatges, l’estat de deixadesa d’aquest espai, amb abocaments incontrolats de rodes de vehicles, runa i brossa en general. 

 

MILLORA ACCÉS DE LA C-55  

El 17 d’agost es van donar per completades les obres del nou carril d’incorporació a la C-55 des del Polígon Industrial de Bufalvent.

Aquesta millora va ser impulsada per la nostra entitat en una reunió amb la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa. 

El president de la nostra entitat Joan Llansó, s’ha dirigit per escrit a la Delegada del Govern a la Catalunya Central Sra. Laura Vilagrà, per traslladar-li l’agraïment per la seva dedicació en aquest assumpte, després de la trobada amb els diferents agents implicats: Polígon Els Trullols Parc, Mossos d’Esquadra, Althaia, SEM, veïns de Cal Gravat. 

 

PARTICIPACIÓ PROGRAMA SMART POLÍGONS 

L’objectiu del programa Smart Polígons és identificar totes aquelles solucions Smart City susceptibles de ser aplicades a entorns industrials o zones dactivitat econòmica, per tal de millorar en la mesura del possible els seus nivells de competitivitat.

En el cas de Bufalvent, s’ha aprovat un projecte impulsat per Orange i el CTTI on es durà a terme una prova pilot sobre el sistema de videovigilància. Estem a l’espera de rebre més informació i assistir a una reunió amb la Generalitat on ens donaran més detalls sobre el projecte. 

 

TASTETS EDUCATIUS A BRESSOLVENT 

La Llar d’Infants Bressolvent vol donar a conèixer la idea dels Tastets educatius com una opció més per a famílies a qui potser no els cal el servei de llar dinfants amb tot lhorari però sí que els aniria bé que els seus fills vinguéssin a lescola 2 o 3 dies a la setmana, acompanyats o no dun adult de referència. 

 

Per a més informació consulteu el lloc web de la Llar d’Infants Bressolvent:

http://www.bufalvent.cat/escolabressolvent/tastets-educatius-a-bressolvent/ 

 


PROPERES JORNADES EMPRESARIALS 

4ª REUNIÓ D’ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DE POLÍGONS DEL BAGES

Dijous 23 de novembre, es celebrarà la 4ª reunió d’Associacions Empresarials de Polígons del Bages. Enguany, la reunió tractarà sobre el Impuls de l’Economia Circular al Bages. L’oficina de Sinergies Bufalvent convidarà a les empreses a conèixer les possibilitats d’aquest projecte i a debatre com l’economia circular i la simbiosi industrial poden ser eines estratègiques per la competitivitat de les empreses i la sostenibilitat del territori.

 

1ª REUNIÓ DE PRESIDENTS D’ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DEL BAGES

L’Associació d’Empresaris de Bufalvent, conjuntament amb el Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa i PIMEC Catalunya Central coorganitzen divendres 20 d’octubre el primer esmorzar de presidents d’Associacions empresarials del Bages, amb l’objectiu de posar en comú inquietuds i reptes dels diferents polígons d’activitat econòmica de la comarca. 

 

ELECCIONS NOVA JUNTA DIRECTIVA 

La setmana vinent, es reunirà la Junta Directiva actual i convocarà eleccions. A partir d’aquesta data s’iniciarà el procés electoral, del qual us en informarem properament. 

 

JA TENIM LA LOTERIA DE NADAL D’ENGUANY! 

El número daquest any és el 29.870 

A partir d’avui ja podeu demanar les vostres participacions, o venir-les a buscar al local de l’Associació.

El preu de les butlletes és de 5€.

S’hi juguen 4€ + 1€ (col·laboració). 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55