Home » Noticies » Noticia actual

11/10/2017

NOTICIES OCTUBRE 2017

Signatura de conveni per la Promoció Econòmica de Bufalvent amb Ajuntament de Manresa

El passat divendres dia 6 el president va signar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa per accions de promoció i dinamització del polígon.

Enguany en la trobada, el nostre president va traslladar a l’Alcalde i el regidor d’Industria el malestar d’algunes empreses i de la Junta Directiva per les deficiències en l’obra de reparació del paviment del carrer Pons i Enrich i esperem doncs que en breu des de l’Ajuntament s’actuï per esmenar-les.

De nou també vàrem recordar la necessitat que a finals d’aquest any 2017 que és quan s’acaba la concessió de la jardineria, de nou retornin la gestió de la de Bufalvent a l’Associació. Amb els canvis soferts, hem perdut amb qualitat, s’han multiplicat els incidents en vehicles i ha crescut de forma notable la insatisfacció de les empreses pel mètode de treball que es porta a terme en l’actualitat. Per tant volem a finals d’any tornar a gestionar des de l’entitat directament aquest servei tant important per la imatge del polígon.

 

Eleccions a nova Junta Directiva

Us recordem que estem en període electoral per constituir una nova junta directiva per l’Associació d’Empresaris de Bufalvent.  Segons el nostre règim intern es poden presentar candidatures fins el dia 23 d’octubre i les eleccions es celebraran el dia 6 de novembre del 2017.

 

A Bufalvent. 1era. Reunió de Presidents d’Associacions d’Empresaris de Polígon a la comarca del Bages

El dia 20 d’octubre a Bufalvent es celebra la 1era. trobada de presidents d’Associacions d’Empresaris de polígons del Bages. En aquesta ocasió Bufalvent actua com amfitrió, es preveu que hi assisteixin representants de 25 polígons de la comarca. L’objectiu de la trobada  de posar en comú inquietuds i reptes dels diferents polígons d’activitat econòmica de la comarca. Esperem que aquesta primera trobada serveixi per conèixer a tots els ens implicats en la millora d’aquests espais i trobar projectes conjunts que serveixin per enfortir el territori del Bages com a territori d’oportunitats empresarials.

 

Jornada pels empresaris al Palau firal el dia 23 de Novembre a les 10 hores

“IMPULS DE L’ECONOMIA CIRCULAR AL BAGES”

Es celebra aquesta jornada amb la pretensió que les empreses de la comarca del Bages es puguin iniciar en l’impuls de l’economia circular a través de l’Oficina de Simbiosi Industrial impulsada per l’Associació d’Empresaris de Bufalvent a Manresa. Des de Bufalvent, l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i PIMEC Catalunya Central es convida a totes les associacions empresarials i empreses de la comarca a conèixer les possibilitats d’aquest projecte i a debatre com l’economia circular i la simbiosi industrial poden ser eines estratègiques per la competitivitat de les empreses i la sostenibilitat del territori.

 

Com sempre restem al vostre servei al local de l’Associació C/Josep Comas i Solà, 27 baixos telèfon 93 877 41 56 e-mail bufalvent@bufalvent.cat , horari d’atenció dilluns dimecres i divendres de 9 a 18 i dimarts i dijous 9 a 13 i 13 a 18.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55