Home » Noticies » Noticia actual

07/11/2017

NOTICIES BUFALVENT NOVEMBRE 2017

Reparació del ferm carrer de Pons i Enrich

En la darrera trobada amb l’Alcalde de Manresa, Sr. Valentí Junyent, el nostre president va traslladar a l’Alcalde i el regidor d’Industria el malestar d’algunes empreses i de la Junta Directiva per les deficiències en l’obra de reparació del paviment del carrer Pons i Enrich.

Tal i com us vam informar en el darrer butlletí, esperem doncs que en breu des de l’Ajuntament s’actuï per esmenar-les.

 

Repartiment plànols NO ET PERDIS

En els propers dies us repartirem a les bústies la nova edició dels plànols que ha confeccionat l’empresa “No Et Perdis”.

Aquesta nova edició conté per una cara el plànol de Manresa, i per l’altra el detall del Polígon Industrial de Bufalvent.

Esperem que sigui del vostre interès!

 

Punt WiFi al rètol informatiu

Bufalvent forma part del projecte Smart Cities - Eix Diagonal. Un dels projectes en marxa és el d’incorporar un punt de connexió WiFi al rètol informatiu situat a l’entrada del polígon.

L’objectiu és que els visitants puguin obtenir connexió a internet i poder-la utilitzar amb la finalitat  d’aconseguir informació sobre les empreses del polígon.

“Bufalvent és un polígon connectat”

 

Valoració 1ª Reunió de Presidents d’Associacions Empresarials del Bages 

L’Associació d’Empresaris de Bufalvent i PIMEC Catalunya Central van coorganitzar, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, la 1ª Reunió de Presidents d’Associacions Empresarials de polígons del Bages.

La jornada, celebrada el passat 20 d’octubre al local de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent tenia com a objectiu posar en comú inquietuds i reptes dels diferents polígons d’activitat econòmica de la comarca.

“El Bages, en els primers llocs del rànquing en associacionisme empresarial.”

És la primera vegada que es fa una reunió de presidents  d’associacions empresarials de polígons del Bages, fet que s’ha valorat molt positivament entre els convidats, totes les associacions convidades (14) han assistit a l’acte. 

 

Loteria de Nadal 2017

Enguany, per acord de Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent es va acordar no vendre Loteria. 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55