Home » Noticies » Noticia actual

24/11/2017

CELEBRADA LA JORNADA IMPULS ECONOMIA CIRCULAR AL BAGES

El passat dijous 23 de novembre es va celebrar la 4a reunió d’Associacions Empresarials de polígons del Bages, centrada en l’economia circular.

L’acte es va celebrar al Palau Firal de Manresa i va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona. La sessió organitzada pel Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa i l’Associació d’Empresaris de Bufalvent va comptar amb l’assistència d’unes 40 persones.

Els assistents van poder conèixer els beneficis de l’economia circular aplicada a la indústria i el sector empresarial. Des de l’Oficina de Simbiosi es va exposar l’ecosistema industrial de Manresa i les possibilitats de sinergies detectades. DENSO Barcelona va exposar la seva experiència en l’obtenció d’una línia de producció més neta i beneficiosa arran dels canvis en la gestió dels recursos.

La taula de debat va tractar sobre les necessitats de les empreses de concebre el seu procés productiu sota la lògica de l’economia circular.

El Consell Comarcal del Bages, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, l’Ajuntament de Manresa i PIMEC Catalunya Central agraïm l’alta participació i emplacem a totes les associacions i empreses de la comarca a seguir treballant de manera conjunta per garantir la competitivitat i sostenibilitat del territori.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55