Home » Noticies » Noticia actual

23/03/2018

MODIFICACIO RESTRICCIO ACCESSOS DURANT LA SETMANA SANTA

Per motius de seguretat, de forma preventiva en motiu de la Setmana Santa, l’Associació ha concretat augmentar l’horari del servei de seguretat de Bufalvent, garantint presència del servei de vigilància 24 hores els dies de menys activitat empresarial.

La modificació de la restricció d’accessos afecta els dies compresos entre:

DIJOUS 29 DE MARÇ   fins   DIMARTS 3 D’ABRIL

Es restringirà l’accés el dijous 29 de març a les 22:30h fins el dimarts 3 d’abril a les 05:00h de la matinada.

Recomanem a les empreses prenguin les mesures preventives que creguin convenient, per tal de minimitzar les incidències en aquest proper període vacacional.

 

A continuació els proporcionem alguns consells de seguretat:

 

►    Comprovin els seus sistemes d’alarmes (facin disparar les alarmes i certifiquin que funcionen les connexions a les centrals receptores).

►    No posin rètols a les portes ni deixin missatges als contestadors dels dies que l’empresa romandrà tancada (aquesta informació pot ser útil per als lladres).

►    No deixin diners a les caixes de seguretat de les empreses.

►    Facin còpies de seguretat actualitzades del sistema informàtic de l’empresa, i desin-les en un lloc diferent (per exemple a casa, fora de l’empresa).

►    Comprovin els tancaments de portes i finestres de tota la nau.

►    No deixin material als patis de les naus que serveixi per apilar-lo i enfilar-se, com palès de fusta o escales, ni tampoc eines que  puguin utilitzar per forçar els accessos.

►    Si tenen llums als patis posteriors, deixin-los encesos, ja que poden tenir un efecte dissuasiu.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55