Home » Noticies » Noticia actual

27/04/2018

CANVI EMPRESA DE SEGURETAT

Us informem que el proper dilluns 7 de maig del 2018 degut a la mort sobtada del responsable de l’empresa ASESORÍA PROTECCIÓN Y SEGURIDAD, S.L. prestadora del servei de seguretat privada al polígon industrial de Bufalvent i per altres motius operatius que no garantien la prestació del servei amb qualitat, la direcció de l’entitat ha decidit fer un canvi imminent d’empresa de seguretat.

Aquesta nova empresa serà SEGURIDAD PROFESIONAL MEDITERRANEA, S.A. i començarà a prestar els seus serveis al polígon industrial de Bufalvent el proper dilluns 7 de maig del 2018 a les 22 hores, fins aleshores i gràcies al compromís i la implicació dels vigilants assignats a Bufalvent, tenim el servei totalment garantit.

L’empresa entrant, en endavant “SPM” és una empresa amb reconeguda experiència en el sector, en la prestació de Serveis de Vigilància i Seguretat Privada, tant a particulars com a professionals i en especial l’administració pública.

L’Associació està en contacte constant amb l’empresa sortint “APS” i amb l’entrant “SPM” i vetllarà per que el canvi d’empresa s’efectuï correctament.

En els propers dies us seguirem informant, perquè serà necessari fer algunes accions.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55