Home » Noticies » Noticia actual

31/07/2018

MESURES PREVENTIVES ESTIU 2018

Un cop analitzades les dades que les empreses ens van facilitar pel que fa al període vocacional de les empreses, el servei de Seguretat del Polígon incrementa la seva presència 24 hores en les setmanes que menys activitat hi ha a Bufalvent.

 

Alhora, coincidint amb l’època estival, els Mossos d’Esquadra posen en marxa el dispositiu Gregal amb l’objectiu de reforçar la presència policial en aquelles zones de més activitat turística, comercial i empresarial.

Com cada any, us hem enviat al correu diferents tríptics amb informació de servei per a tots els associats.

 

MESURES PREVENTIVES ESTIU 2018

 

►    Comprovin els seus sistemes d’alarmes (facin disparar les alarmes i certifiquin que funcionen  les connexions a les centrals receptores).

 

►    No posin rètols a les portes ni deixin missatges als contestadors dels dies que l’empresa romandrà tancada (aquesta informació pot ser útil per als lladres).

 

►    No deixin diners a les caixes de seguretat de les empreses.

 

►    Facin còpies de seguretat actualitzades del sistema informàtic de l’empresa, i desin-les en un lloc diferent (per exemple a casa, fora de l’empresa).

 

►    Comprovin els tancaments de portes i finestres de tota la nau.

 

►    No deixin material als patis de les naus que serveixi per apilar-lo i enfilar-se, com palès de fusta o escales, ni tampoc eines que  puguin utilitzar per forçar els accessos.

 

►    Si tenen llums als patis posteriors, deixin-los encesos, ja que poden tenir un efecte dissuasiu.

Prenguin totes les mesures que creguin oportunes, per prevenir el robatori.

 

PARCEL·LES DESOCUPADES

Preguem als propietaris de parcel·les i solars desocupats que les mantinguin netes i en bon estat per tal de no posar en risc les activitats de parcel·les veïnes en cas d’incendi.

 

RECORDATORI NÚMERO CENTRAL D’ALARMES

Recordar-vos que des del 7 de maig del 2018, el número de la CENTRAL RECEPTORA D’ALARMES de Bufalvent és el 610 213 627, l’horari operatiu d’aquest telèfon és de dilluns a divendres de 22:00h a 06:00h - caps de setmana i festius les 24h.

Cal que totes les empreses de Bufalvent vinculin qualsevol incidència de Seguretat a través del número de SEGURIDAD PROFESIONAL MEDITERRANEA (SPM). Si encara no ho heu fet, cal que comuniqueu aquest canvi a la vostra central receptora i feu les proves oportunes per verificar el bon funcionament.

 

Esperem que tinguin en compte aquestes recomanacions i que siguin útils per tal de prevenir qualsevol incident.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55