Home » Noticies » Noticia actual

09/08/2018

INFORMACIO SUBVENCIONS ACCIO I AGENCIA RESIDUS CATALUNYA

Us informem que actualment hi ha obertes dues convocatòries d’ajuts i subvencions per a les empreses:

 

1.  ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de lEmpresa

Ajuts destinats a incentivar la realització, d’activitats de R+D en projectes d’Economia circular, específicament en l’àmbit dels residus.

 

Empreses amb ànim de lucre que tinguin establiment operatiu a Catalunya i que tinguin al menys un any de vida a data de la sol·licitud de l’ajut, comptat a partir de la data d’inscripció de l’empresa al Registre Mercantil (o registre anàleg).

 

No poden ser beneficiaris daquests ajuts els agents del sistema dR+D+I que únicament podran participar en el projecte dins de la partida de col·laboracions externes i sempre que realitzin tasques necessàries pel desenvolupament del projecte, la qual cosa haurà destar acreditada a la memòria del mateix.

 

No podran ser beneficiaris les empreses amb ànim de lucre l’accionariat del les quals pertanyi en més d’un 25% a agents del sistema d’R+D+I.

MÉS INFORMACIÓ 

 

2.  Agència de Residus de Catalunya

Ajuts per a projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i reciclatge de residus industrials.

 

És una línia de subvencions que té com a objecte el foment de lexecució de projectes de prevenció, de preparació per a la reutilització i de reciclatge de residus industrials i projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental aplicats al camp de la prevenció, de la preparació per a la reutilització i del reciclatge de residus industrials.

MÉS INFORMACIÓ 

 

 

Bones pràctiques - Catalunya Circular: lObservatori dEconomia Circular

Recentment, Generalitat de Catalunya ha llançat Catalunya Circular, l’observatori d’economia circular de Catalunya.

 

Es tracta d’una iniciativa oberta a les empreses, associacions i organitzacions empresarials i locals amb la voluntat de ser un node de referència en economia verda i circular a Catalunya que aporti coneixement i informació, que doni coherència i visibilitat als esforços que s’estan realitzant des de diferents nivells i àmbits d’actuació de les institucions i altres organismes, contribuint així a posicionar internacionalment Catalunya com a referent en aquesta matèria.

 

Us convidem a visitar la seva pàgina web:

http://mediambient.gencat.cat/catalunyacircular 

Podeu participar-hi aportant la vostres bones pràctiques d’economia circular. Podeu fer-ho des de la mateixa plataforma a través de la pestanya iniciatives on hi trobareu  el botó “presenta el teu projecte” a la part superior dreta de la pantalla.

 

Servei Oficina Sinergies Bufalvent

LOficina presta servei datenció personalitzada i assessorament sobre la presentació de subvencions a les empreses que ho necessitin prèvia concertació via telèfon durant tots els matins al  93 877 41 56 o al correu electrònic simbiosi@bufalvent.cat.

 

www.bufalvent.cat/simbiosi

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55