Home » Noticies » Noticia actual

21/11/2018

TREBALLS REPOSICIO XARXA CLAVEGUERAM NARCIS MONTURIOL

Us informem que AIGÜES DE MANRESA, S.A. ens ha comunicat avui que té previst iniciar aquest divendres 23 de novembre les obres corresponents a la reposició de la xarxa de clavegueram del  C/ Joan Maragall.

Aquest treballs tenen un termini d’execució de 3 dies

Es produiran les següents afectacions viàries en els accessos al Polígon Industrial Bufalvent:

 

► Es prohibirà l’entrada al polígon a la cruïlla afectada des de la Carretera del Pont de Vilomara BV-1225, en els dos sentits.

 

► Els vehicles que accedeixen des de Manresa tindran entrada pel primer accés al polígon un cop travessada la C-55 en direcció al C/Edison. En segona opció ho podran fer per l’antiga carretera del Pont de Vilomara.

 

► Els vehicles provinents del Pont de Vilomara o l’autopista C-16 podran accedir per l’antiga Carretera del Pont de Vilomara o, en segona opció, pel primer accés des de Manresa després del canvi de sentit a la rotonda d’accés al Trullols.

Per a qualsevol dubte, aclariment o consulta relacionada amb les obres, AIGÜES DE MANRESA, S.A. podeu contactar a través del número de telèfon gratuït: 900 55 55 22 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55