Home » Noticies » Noticia actual

20/12/2018

MODIFICACIO HORARIA RESTRICCIO NADAL 2018

Per seguretat, de cara al mes de desembre l’Associació ha concretat augmentar l’horari del servei de seguretat de Bufalvent i com cada any també modificarem alguns dies l’horari de la restricció d’accessos com a mesura preventiva.

Les modificacions afecten als següents dies:

►   Dilluns 24 de desembre del 2018 restringirem l’accés al polígon a les 21:00h

►   Dilluns 31 de desembre del 2018 restringirem l’accés al polígon al es 21:00h

 

Com cada any, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra els recomanem algunes mesures preventives per a les seves empreses:

►    Comprovin els seus sistemes d’alarmes (facin disparar les alarmes i certifiquin que funcionen  les connexions a les centrals receptores).

►    No posin rètols a les portes ni deixin missatges als contestadors dels dies que l’empresa romandrà tancada (aquesta informació pot ser útil per als lladres).

►    No deixin diners a les caixes de seguretat de les empreses.

►    Facin còpies de seguretat actualitzades del sistema informàtic de l’empresa, i desin-les en un lloc diferent (per exemple a casa, fora de l’empresa).

►    Comprovin els tancaments de portes i finestres de tota la nau.

►    No deixin material als patis de les naus que serveixi per apilar-lo i enfilar-se, com palès de fusta o escales, ni tampoc eines que  puguin utilitzar per forçar els accessos.

►    Si tenen llums als patis posteriors, deixin-los encesos, ja que poden tenir un efecte dissuasori.

►    Prenguin totes les mesures que creguin oportunes, per prevenir el robatori.

 

Esperem que tinguin en compte aquestes recomanacions i que siguin útils per tal de prevenir qualsevol incident.

BONES FESTES!

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55