Home » Noticies » Noticia actual

10/01/2019

NOTICIES BUFALVENT GENER 2019

BUFALVENT A TV3 I L´UNIVERSITAT POMPEU FABRA

L’Associació d’Empresaris de Bufalvent va aparèixer el passat 16 de desembre del 2018 a TV3, en un reportatge del TN Vespre que tractava sobre el nou cens de polígons d’activitat econòmica que ha elaborat el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Des de l’Associació ens vam posar a disposició de TV3 per tal de donar a conèixer el funcionament i les bones pràctiques de l’entitat. Durant el matí van tenir lloc visites a dues empreses i també a la Llar d’Infants Bressolvent.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/catalunya-disposa-de-1535-poligons-una-quarta-part-dels-de-tot-lestat/video/5806553/ 

 

El 21 de novembre del 2018 vam participar a la 16ª Jornada de Prevenció de Residus, un esdeveniment emmarcat en la desena edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La jornada organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya va tenir lloc a l’Auditori Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

En aquesta jornada es van presentar diferents casos d’èxit de simbiosi industrial i va tenir lloc un debat entre els diferents actors per aprofundir en la seva implantació.

 

SUBSTITUCIÓ DE PLAQUES MALMESES AL RÈTOL INFORMATIU

En els darrers dies s’han substituït sense cost per a les empreses les diferents plaques que es trobaven en mal estat al rètol informatiu de Bufalvent.

 

Ens posarem en contacte amb les empreses afectades per tal de comunicar-los el canvi, que s’ha portat a terme gratuïtament, a càrrec de l’Associació. 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55