Home » Noticies » Noticia actual

23/01/2019

MES SEGURETAT A BUFALVENT

Tal i com vam informar en la darrera Assemblea Anual Ordinària, la Generalitat de Catalunya està treballant en una prova pilot per implantar solucions Smart als Polígons.

Bufalvent ha estat el polígon de Catalunya escollit per executar la 1ª solució Smart en zones d’activitat econòmica. Desprès de treballar-hi tècnicament l’actuació està concretada.

S’instal·laran 8 càmeres de seguretat en els principals accessos al polígon:

 

4 CÀMERES AMB CONTROL DE MATRÍCULES

Connectades mitjançant fibra òptica, 2 al C/Edison i 2 al C/Miquel Servet

Aquestes càmeres disposaran d’un sistema amb matrícules de cotxes sospitosos que en accedir al polígon els vigilants tindran la possibilitat de rebre una alerta al mòbil. Disposarem d’un registre de vehicles que accedeixin al polígon, i en quines franges horàries, entre d’altres funcionalitats.

 

4 CÀMERES AMB CONTROL DE MOVIMENT

Connectades mitjançant 3G / 4G i fibra, a la Ctra. Pont de Vilomara

Aquestes càmeres generaran avisos que rebran els vigilants, com vehicles circulant a alta velocitat, entre d’altres funcionalitats.

Podeu consultar el plànol amb la futura ubicació de les càmeres

 

Actualment estem pendents de saber amb concreció per part de la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa la data per executar les millores.

Us mantindrem informats/des.

 

L’Associació gràcies a la contínua presència del servei de vigilància, i els avisos de les empreses, continua confeccionant i gestionant els llistats mensuals de manteniment general i vehicles abandonats.

Es fan gestions amb la Policia Local de Manresa per tal d’identificar els vehicles, i iniciar el procés de retirada de la via pública.

També hem comunicat al servei de neteja municipal que es faci càrrec de la retirada de diferents abocaments incontrolats en diversos punts del polígon. 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55