Home » Noticies » Noticia actual

08/02/2019

JORNADA AGORAEC ECONOMIA CIRCULAR EL PROPER 18 DE FEBRER

L’Ajuntament de Manresa, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, i el Centre Tecnològic de Manresa organitzen el proper dia 18 de febrer de 2019 de 12h a 16h (dinar inclòs), a l’Escola Universitària Politècnica de Manresa,  l’ÀgoraEC d’Economia Circular, una oportunitat per a descobrir idees de negoci o projectes sobre economia circular, i, alhora, enriquir-los aportant solucions i millores que permetran potenciar-los.

En el marc de l’Àgora, diverses persones emprenedores o organitzacions presentaran els seus projectes o idees de negoci, el quals han d’estar vinculats en l’àmbit de l’economia circular, han de parlar sobre els residus, i s’han de poder implementar a Manresa.

L’ÀgoraEC, a més, és una trobada oberta a la participació de totes aquelles persones que des de diversos àmbits (institucions, ONG, empreses gestores de residus, empreses que cerquen solucions, acadèmics, ...) tenen interès per a conèixer els agents i els projectes d’economia circular a Manresa o volen contribuir, des de la seva expertesa i coneixement, a perfilar i consolidar els projectes que es presentin.

Per a participar teniu dues opcions:

►    Podeu presentar un projecte a l’ÀgoraEC emplenant la fitxa que trobaràs en aquest enllaç (fitxa de projecte). Fins al 12 de febrer.

 

►    Si el que vols és participar a analitzar els projectes que es presentin, inscriu-te accedint a l’enllaç següent (formulari d’inscripció).

Podeu trobar tota la informació a la web: https://www.manresa.cat/web/menu/8905-agora-economia-circular

Us animem a participar-hi!

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55