Home » Noticies » Noticia actual

06/03/2019

SEBASTIA CATLLA PRESIDENT ASSOCIACIO PONT NOU REP EL PREMI SEQUIA 2019

El Sr. Sebastià Catllà va rebre el premi individual de la tercera edició dels Premis Sèquia, un guardó que lliuren la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i la Fundació Universitària del Bages-UManresa amb l’objectiu de fer un reconeixement públic a persones i institucions que treballen amb actitud positiva i constructiva en benefici del progrés de la societat manresana i que són continuadors de l’esperit dels impulsors de la Sèquia. 

 

Sebastià Catllà, president de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Pont Nou, és també el fundador del Celler Collbaix, president del grup Oliva Torras i president de la Fundació Ampans.

Al llarg de la seva vida professional, Catllà ha ocupat també altres càrrecs, com la vicepresidència de la Cambra de Comerç de Manresa i la presidència de la Patronal Metal·lúrgica del Bages. També va ser un dels impulsors del Centre de Formació Pràctica de la Fundació Lacetània, un ens formatiu pioner a Catalunya.

 

Des de l´Associació dEmpresaris de Bufalvent volem transmetre la nostra felicitació al Sr. Catllà.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55