Home » Noticies » Noticia actual

17/04/2019

BUFALVENT A LA VANGUARDIA I SESSIO PAE VALLES

El darrer diumenge 14 d’abril, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent va ser nomenada al suplement “Diners” del diari La Vanguardia.

 

A continuació us deixem la noticia, esperant que sigui del vostre interès:

https://bufalvent.cat/fotos_not/noticia_els_diners.jpg

 

El dimecres 10 d’abril, vam participar a la Jornada per a l’Impuls i millora dels Polígons d’Activitat Econòmica del Vallès Oriental, organitzada per el Consell Comarcal del Vallès Oriental i la Taula Vallès Oriental Avança.

 

La jornada va tenir lloc a Sant Celoni.

 

Aquesta jornada tenia per objectiu intercanviar i conèixer experències d’altres ens locals i associacions empresarials, per a dinamitzar i millorar els PAE.

Es van donar a conèixer i debatre les principals problemàtiques i necessitats dels PAE, i es va reflexionar sobre el repte de la reducció dels residus i els processos d’economia circular.

 

 

Bufalvent va participar a la taula d’experiències sobre economia circular, explicant l’experiència de l’Oficina de Simbiosi Industrial de Bufalvent. 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55