Home » Noticies » Noticia actual

20/06/2019

PRESENTACIO MANIFEST ASSOCIACIONS POLIGONS DEL BAGES A LA DELEGADA DEL GOVERN

Una nombrosa representació de les associacions de polígons del Bages presenten a la delegada del Govern Sra. Alba Camps un manifest en el que sol·liciten al govern de la Generalitat de Catalunya que reguli legislativament un model de gestió que estructuri organitzativament els polígons i dotin dels recursos necessaris a les associacions que els gestionen.

 

Aquest manifest va ser consensuat i signat per les principals associacions del Bages  a finals de l’any passat amb l’objectiu de reivindicar la importància  dels polígons  que son clau  en el  dinamisme socioeconòmic dels municipis i davant de la necessitat d’adaptar-los i millorar-los per tal  de que siguin més eficients i competitius.

 

La delegada del Govern, farà entrega del  document a la directora de Serveis Territorials d’ Empresa i Coneixement a la Catalunya Central la  Sra. Bàrbara Minoves amb qui, en breu,  la  Comissió d’ Associacions de Polígons, es reunirà per  informar-la de la finalitat i objectius del document. La següent  reunió serà amb la directora general d’ Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement, Sra. Matilde Villarroya.

 

El recorregut  institucional previst  d’aquest manifest ha estat concretat per les associacions de polígons del Bages i suposarà la presentació oficial a  Ajuntaments de la comarca, Consell Comarcal del Bages, Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç, Unió de Polígons Industrials de Catalunya, PIMEC  i sindicats. 

 

Les associacions de polígons adherides al manifest són:

 

Comunitat de Propietaris del Polígon Burés. Castellbell i el Vilar

Associació d’Empresaris de Sant Joan de Vilatorrada

Associació de Parcs d’Activitat Empresarial de Sant Fruitós de Bages-APAES.

Associació d’Empresaris de Salelles-AEPSAL

Associació d’Empresaris del polígon Els Dolors. Manresa

Associació d’Empresaris del polígon Bufalvent. Manresa

Associació de Parcs Empresarials de Santpedor-APES

Associació d’Empresaris de Cardona-AEC

Associació d’Empresaris i Propietaris del polígon Pont Nou. Manresa

Associació d’Empresaris de Súria-AES

Associació d’Empresaris dels Trullols Parc. Manresa

Associació de Polígons de Sant Vicenç de Castellet

Associació d’Empresaris del polígon Santa Maria d’Artés-AEPA

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55