Home » Noticies » Noticia actual

15/07/2019

CONSELLS DE SEGURETAT ESTIU 2019

El servei de Seguretat del Polígon incrementa la seva presència 24 hores en les setmanes que menys activitat hi ha a Bufalvent.

 

MESURES PREVENTIVES ESTIU 2019

  Comprovin els seus sistemes d’alarmes (facin disparar les alarmes i certifiquin que funcionen  les connexions a les centrals receptores).
  No posin rètols a les portes ni deixin missatges als contestadors dels dies que l’empresa romandrà tancada (aquesta informació pot ser útil per als lladres).
  No deixin diners a les caixes de seguretat de les empreses.
  Facin còpies de seguretat actualitzades del sistema informàtic de l’empresa, i desin-les en un lloc diferent (per exemple a casa, fora de l’empresa).
  Comprovin els tancaments de portes i finestres de tota la nau.
  No deixin material als patis de les naus que serveixi per apilar-lo i enfilar-se, com palès de fusta o escales, ni tampoc eines que  puguin utilitzar per forçar els accessos.
  Si tenen llums als patis posteriors, deixin-los encesos, ja que poden tenir un efecte dissuasiu.

Prenguin totes les mesures que creguin oportunes, per prevenir el robatori.

 

PARCEL·LES DESOCUPADES

Preguem als propietaris de parcel·les i solars desocupats que les mantinguin netes i en bon estat per tal de no posar en risc les activitats de parcel·les veïnes en cas d’incendi.

 

Esperem que tinguin en compte aquestes recomanacions i que siguin útils per tal de prevenir qualsevol incident.

Passeu un BON ESTIU! El servei de vigilància de Bufalvent vetllarà per la seguretat del polígon. 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55