Home » Noticies » Noticia actual

29/07/2019

REUNIO JARDINERIA BUFALVENT

Aquest migdia ens hem reunit, amb el nou Regidor de Ciutat Verda Sr. Pol Huguet i la tècnica de Parc i Jardins de l’Ajuntament de Manresa. El motiu de la reunió era principalment era confirmar l’acord pel que fa a la jardineria de Bufalvent.

 

Com ja us vàrem informar esperem que el gener de l’any vinent Bufalvent tingui el seu propi contracte de gestió de manteniment de jardineria independentment del de la ciutat amb unes intervencions i actuacions prèviament concretades tècnicament.

 

Estem segurs que aquest acord millorarà amb escreix el servei que hem tingut en els últims anys. Igualment anirem coordinats tècnicament, per exemple una premissa clara d’aquest nou contracte serà intervenir a les nits o els cap de setmana.

 

De totes formes, avui hem també transmès al Regidor la necessitat imminent de intervenir en breu amb una segada doncs degut a les pluges continuades aquests any l’herba està molt alta. Us informarem de la data de la tallada (que esperem sigui a la nit).

 

Per qualsevol consulta, estem a la vostra disposició al telèfon  93 877 41 56 o a bufalvent@bufalvent.cat

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55