Home » Noticies » Noticia actual

14/11/2019

VEHICLES ABANDONATS I ABOCAMENTS INCONTROLATS - PAPERERES A L´APARCAMENT DE CAMIONS

L’Associació gràcies a la contínua presència del servei de vigilància, i els avisos de les empreses, continua confeccionant i gestionant els llistats mensuals de manteniment general i vehicles abandonats.


Es fan gestions amb la Policia Local de Manresa per tal d’identificar els vehicles, i iniciar el procés de retirada de la via pública.

 

També hem comunicat al servei municipal de neteja que es faci càrrec de la retirada de diferents abocaments incontrolats en diversos punts del polígon.

 

PAPERERES A LAPARCAMENT DE CAMIONS 

Fruit de les gestions amb l’Ajuntament de Manresa, es va sol·licitar la instal·lació de papereres a l’aparcament de camions del polígon, donat que per tota la extensió d’aparcament només existeixen dos papereres situades a l’edifici on s’ubica el restaurant i la seu de l’Associació.

 

L’Ajuntament ens confirma que tenen previst d’iniciar l’actuació aquesta setmana.

Confiem en que amb la instal·lació d’aquestes papereres, els usuaris de l’aparcament de camions públic disposin d’un espai més net i ordenat.

  

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55