Home » Noticies » Noticia actual

04/12/2019

BERNAT LADRÓN DE GUEVARA PREN EL RELLEU DE JOAN LLANSÓ A LA PRESIDÈNCIA DE L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS DE BUFALVENT

L’Associació d’Empresaris de Bufalvent, es va reunir el darrer dijous amb l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent juntament amb el primer tinent d’alcalde i regidor de Presidència, Marc Aloy i la Regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau. La trobada, en la que es van tractar diversos temes d’interès per ambdues parts, es va celebrar en el marc del conveni de col·laboració anual subscrit amb l’Ajuntament de Manresa.

 

Aprofitant l’avinentesa, l’Associació va comunicar a l’equip de govern uns canvis organitzatius en la Junta Directiva de l’entitat. Per qüestions personals l’actual president de l’entitat Joan Llansó deixa la presidència en mans d’un dels vicepresidents, el Sr. Bernat Ladrón de Guevara.

 

Joan Llansó, que ha sigut el president de l’entitat durant 11 anys, seguirà formant part igualment de la Junta Directiva ocupant la segona vicepresidència junt amb la primera que ocupa el Sr. Lluís Lázaro i la tercera que ocupa la Sra. Rosa Ars.

 

L’Associació d’Empresaris de Bufalvent, que l’any 2020 complirà 30 anys de trajectòria des de la seva constitució, ha passat per fases molt diferents: els primers anys en una fase inicial, la seva finalitat es va centrar en el manteniment, endreça del polígon i la implantació de serveis bàsics. En la fase d’evolució l’entitat va aconseguir implantar un servei de seguretat privada o ser el primer polígon de Catalunya amb fibra òptica, promoure una llar d’infants al servei de les empreses, la restricció d’accessos al polígon i la videovigilància.

 

Actualment, l’Associació es troba en un excel·lent moment amb projectes molt ambiciosos com l’oficina de simbiosi industrial, l’assistència a congressos d’àmbit nacional i la gestió de totes les associacions d’empresaris de polígons de Manresa.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55