Home » Noticies » Noticia actual

20/02/2020

OBRES SUBSTITUCIÓ ENLLUMENAT PÚBLIC MIQUEL SERVET I CTRA PONT VILOMARA

Us informem que el proper dilluns 24 de febrer iniciaran les obres les obres amb l’objectiu de substituir tot el enllumenat públic, bàculs i línies del carrer Miquel Servet i Ctra. Pont de Vilomara.

 

Tindran una durada aproximada de 6 setmanes, i seran executades per l’empresa de Bufalvent, SECE.

 

Les obres es duran a terme per trams i en cada tram, s’elimina l’enllumenat existent, s’obre rasa per passar-hi la nova línia i s’instal·len els nous bàculs.

 

Els nous bàculs només van a una banda del carrer (a banda esquerra) tindran una alçada de 10 metres x 4 de braç, aniran a 1 mentre del bordó. La nova lluminària és amb tecnologia LED i llum blanca. Aquesta nova instal·lació que redueix la potència a la meitat, serà molt més eficient, reduirà el consum energètic i el nivell de seguretat de la instal·lació, que és del any 1970.

 

Tindrem doncs 42 nous punts de llum telecontrol·lats, 17 a la Ctra. Pont de Vilomara i 25 al Miquel Servet.

 

S’instal·laran 2 punt d’acopilament de material, al carrer Miquel Servet amb Pau Miralda i a la zona verda davant la benzinera BP Les rases s’obriran diàriament, està previst que sigui a un ritme de entre 60 i 70 metres diaris.

 

 

Des de l’Associació diàriament informarem del tram afectat al dia següent, recordar que caldrà complir amb les indicacions que es donin des de l’Associació i des del propi personal assignat a l’obra, pel que fa a prohibició d’estacionament, a les afectacions en la circulació quan l’obertura de rases afecti a la calçada. Pel que fa als guals, ens han garantit una mínima afectació, doncs on calgui s’hi posaran planxes de ferro que garantiran l’accés a les naus.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55