Home » Noticies » Noticia actual

21/04/2020

NOTICIES ASSOCIACIONS POLIGONS MANRESA

Repartiment de mascaretes

Us recordem que l’Ajuntament de Manresa a través de la Regidora delegada d’Indústria, Comerç i Activitats, ens ha ofert mascaretes fetes per cosidores  voluntàries, que es poden rentar a 60º per poder-les reutilitzar. Aquestes estan disponibles per als treballadors/es de les empreses dels polígons de Manresa.

La petició es pot fer a través de https://forms.gle/g42uTVd9Kqh76sm57

A hores d’ara ja tenim peticions de 35 empreses amb un total de 1.700 mascaretes les quals s’atendran en estricte ordre de petició, tot i que preveiem que aquesta setmana en podran atendre la totalitat de les peticions. Des de l’Associació ens posarem en contacte de forma individualitzada per organitzar el lliurament.

 

Enquesta de l’Ajuntament de Manresa a les empreses de polígons de Manresa

Per tal de tenir dades sobre la situació real de les empreses a Manresa, us preguem que ens feu arribar les respostes d’aquesta enquesta. La informació ens ajudarà a dirigir millor la nostra tasca.

https://forms.gle/o6ykhpNigoh2FoQZ9

 

Obertura de la deixalleria municipal de Manresa només per a activitats econòmiques a partir del dimecres 22 d´abril

A partir d’aquest proper dimecres, 22 d’abril, la deixalleria reobrirà, amb un horari reduït, i només per activitats econòmiques (empreses, comerços, tallers…), prenent mesures de seguretat i garantint que es mantindran les distàncies dins les instal·lacions.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55