Home » Noticies » Noticia actual

27/04/2020

CONSULTES A LES EMPRESES - ASSOCIACIONS DE POLÍGONS DE MANRESA

Pla de mesures per fer front a les conseqüències socials i econòmiques que la crisi derivada del coronavirus tindrà a la ciutat

 

El passat divendres dia 24 d’abril, els principals agents socials i econòmics de la ciutat de Manresa, van participar en una reunió organitzada per l’Ajuntament entorn a un Pla Local de reconstrucció econòmica i social de Manresa.

 

L’Ajuntament pretén que els recursos que es destinin en aquest Pla, siguin efectius, àgils i arribin aviat a les empreses de Manresa.

 

Pel que sol·licitem a les empreses de Polígons de Manresa, que abans del dia 30 d’abril, ens proposin accions perquè l’administració  de les associacions en base aquestes propostes pugui  elaborar un pla d’ajut a les empreses, que traslladarem al consistori en la propera reunió.

 

https://forms.gle/J8Jf6o3qtD23L3AR8

 

Enquesta de l’Ajuntament de Manresa a les empreses de polígons de Manresa

 

Per tal de tenir dades sobre la situació real de les empreses a Manresa, l’Ajuntament ens demana que a les empreses que encara no ho hagueu fet, completin aquesta enquesta.

 

La informació ajudarà a dirigir millor la tasca del consistori.

https://forms.gle/o6ykhpNigoh2FoQZ9

 

Cuideu-vos i protegiu-vos.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55